Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένεες προβλέπει για σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από πέντε έως 15 βαθμούς στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από επτά έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα τη νύχτα να βρέξει στα βορειο-δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιο-ανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί, στα ανατολικά βορειο-ανατολικοί μέτριοι και στο νότιο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωϊ βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή