Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 09 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς σποραδικές βροχές κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιο-ανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο ισχυροί και στα ανατολικά βορειο-ανατολικοί μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από δύο έως 15 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από επτά έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι να πνέουν στα δυτικά νοτιο-ανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ανατολικοί βορειο-ανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο στα νότια.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνμεοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεεις με ασθενή βροχή προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από δύο έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή