Κ. Σημίτης: Οχι στην εσωστρέφεια και τις προσωπικές πορείες

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2001 15:09
A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που ενώνει, έχει τις δυνατότητες για τη νίκη, ανοίγουμε το βήμα, προχωράμε μπροστά, θα πετύχουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλώντας πριν από λίγο στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Ηταν η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής και ο πρωθυπουργός απέδωσε εύσημα στον απερχόμενο γραμματέα Κώστα Σκανδαλίδη. Εισηγούμενος ουσιαστικά την υποψηφιότητα του νέου γραμματέα Κώστα Λαλιώτη, ο κ. Σημίτης είπε ότι είναι βέβαιος ότι θα εργαστεί για το μεγάλο και ισχυρό ΠΑΣΟΚ.

Τόσο οι αναφορές στον Κώστα Σκανδαλίδη όσο και η συνηγορία στον Κώστα Λαλιώτη του κ. Σημίτη χαιρετίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή με θερμά χειροκροτήματα. Στη διάρκεια της ολιγόλεπτης ομιλίας στην Κεντρική Επιτροπή ο κ. Σημίτης τόνισε ότι στο συνέδριο διαμορφώθηκαν οι όροι για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Η προσπάθεια που κάνουμε, είπε, εξαρτάται και από τη δική σας δράση γι' αυτό οι ευθύνες ολων μας είναι άμεσες και πολύ μεγάλες. Να μήν επιτρέψουμε στην εσωστρέφεια και τη μιζέρια να καθορίσει την πολιτική μας παρουσία. Οχι στις προσωπικές πορείες, όχι στις προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε εδώ εντολοδόχοι του ελληνικού λαού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή