Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι πιο πυκνές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Μετά το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Το πρωϊ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιο-ανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ισχυροί. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειο-ανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από έξι έως 16 βαθμούς, στο Ιόνιο και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 10 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι, στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιο-ανατολικοί μέτριοι που βαθμιαία θα γίνουν ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και στα ανατολικά ανατολικοί βορειο-ανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή