Formula 1: Σούτιλ ή Μπιανκί στη Force India

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 13:33
UPD:13:33

A- A A+

Οι δύο πρώην πιλότοι της Toro Rosso ανήκαν στην τετράδα των υποψηφίων για μία θέση στην Force India. Ετσι, το παιχνίδι φαίνεται πως θα γίνει μεταξύ των εναπομεινάντων Αντριαν Σούτιλ και Ζιλς Μπιανκί, αντίστοιχα.

Η Force India είναι η μία από τις δύο ομάδες που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο. Πιστεύεται ωστόσο, ότι ο Πολ ντι Ρέστα θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά (τρίτη) κι έτσι το μόνο που μένει είναι να γίνει γνωστό το όνομα του δεύτερου πιλότου.

Όπως αναφέρει η Ελβετική εφημερίδα Blick, ο Σεμπαστιάν Μπουεμί ενημερώθηκε από την Force India ότι δεν παραμένει στη λίστα των υποψηφίων πιλότων ενώ παράλληλα, ο Χάιμε Αλγκουερσουάρι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο DTM με την ομάδα της BMW.

Ετσι, η ομάδα του Βιτζάι Μαλάια καλείται να επιλέξει έναν εκ των Αντριαν Σούτιλ και Ζιλς Μπιανκί. Ο πρώτος της είναι γνωστός καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν από το 2006 έως και το 2011. Θεωρείται όμως πως ο νεαρός Μπιανκί φέρει μεγαλύτερες πιθανότητες από τον Γερμανό πιλότο καθώς αποτελεί «προστατευόμενος» της Ferrari.

Η Ιταλική εταιρεία θα ήθελε να τον δει να δοκιμάζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και για να το επιτύχει αυτό θα μπορούσε να προτείνει συμφωνία στη Force India για προσφορά κινητήρων, η οποία όμως θα συμπεριελάμβανε και μία θέση στην ομάδα για τον Μπιανκί. Αλλωστε, ο νεαρός Γάλλος πιλότος έχει τρέξει αρκετές φορές με το μονοθέσιο της Force India στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις