ΟΦΗ: Ο Πετράκης διάδοχος του Αναστόπουλου

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 15:23
UPD:16:45

Ο 54χρονος προπονητής, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά σύλλογο της ανώτατης κατηγορίας.

A- A A+

Η πρόσληψη του Πετράκη εγκρίθηκε ομόφωνα από το σημερινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι εξάμηνης διάρκειας, με προοπτική ανανέωσης εφόσον ο ΟΦΗ υλοποιήσει τους στόχους του.

Ο 54χρονος προπονητής, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά σύλλογο της ανώτατης κατηγορίας, ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους από τον Αστέρα Περάματος (1991-1996). Την επόμενη περίοδο ανέβασε τον Ηρόδοτο στη Γ΄ Εθνική, το διάστημα 19997-2000 βοήθησε τα Μάλλια να φτάσουν από το τοπικό πρωτάθλημα στη Δ΄ Εθνική, ενώ το ίδιο συνέβη με τον ΟΦΗ 2004, το 2002.

Το 2003 υπήρξε συνεργάτης του Ζντένεκ Σκάζνι στον ΟΦΗ για έξι μήνες και ακολούθως εργάστηκε στον Ηρόδοτο, τον οποίο οδήγησε στη Γ΄ Εθνική την περίοδο 2003-2004. Τη χρονιά που ακολούθησε έφερε τον Αστέρα Τρίπολης στη Γ΄ Εθνική, ύστερα δούλεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ από το 2009 ήταν ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας.

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ τον Γιάννη Πετράκη, που από σήμερα και από ένα άλλο πόστο θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Τον στηρίζουμε και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό τις οδηγίες του ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών...».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις