Στην προπόνηση ο Βιλανόβα

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 17:01
UPD:17:01

Ο 44χρονος Βιλανόβα μετά την επέμβαση που έκανε στις 20 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες.

A- A A+

Όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα» στην ιστοσελίδα τους, «ο Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, ήρθε στο γήπεδο και χαιρέτησε τους παίκτες που προπονήθηκαν το πρωί».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, είχε αφήσει πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιλανόβα εντός 15-20 ημερών, αφού ναι μεν είναι υποχρεωμένος να υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά οι γιατροί διαβεβαίωσαν ότι αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ως προς την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο 44χρονος Βιλανόβα, ο οποίος πήρε εξιτήριο στις 22 Δεκεμβρίου, είχε υποβληθεί ξανά πριν από ένα χρόνο σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από τους σιελογόνους αδένες. Τώρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, μια διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις