Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή το Δ.Σ. για την ΑΜΚ

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 19:30
UPD:19:37

Στις 4 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η διοίκηση των «πράσινων» στον πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών.

A- A A+

Στις 4 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η διοίκηση των «πράσινων» στον πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, προκειμένου ο Σαουδάραβας να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, να βάλει αυτό το ποσό και να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών.

Η ανακοίνωση: «Την προσεχή Παρασκευή (4/1), στη μία το μεσημέρι, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με μοναδικό θέμα την κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου 28 εκ. ευρώ, όπως αυτή προκηρύχθηκε στη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2012.

Στη συνέχεια, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει επέλθει συμφωνία με την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας, θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του ΔΣ με σκοπό τον ορισμό νέων μελών, αλλά και την κάλυψη των υποχρεώσεων της εταιρείας».

Εν τω μεταξύ, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής, Θανάσης Ντίνας, θα είναι από το καλοκαίρι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Ντίνας υπέγραψε προσύμφωνο με τους «πράσινους», όπως ανακοίνωσε η αχαϊκή ομάδα: «Σε προσύμφωνο έχει έρθει η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η προσφορά είναι μικρότερη από εκείνες άλλων ΠΑΕ, ωστόσο είχε το πλεονέκτημα πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις