Ισπανία: Νεκρός ο 57χρονος άνεργος που «αυτοπυρπολήθηκε»

Διερευνάται και η πιθανότητα να επρόκειτο για ατύχημα
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 17:26
UPD:17:29
A- A A+

'Ανεργος άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτοπυρπολήθηκε χθες στην ισπανική Μάλαγα, έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή του.

Γείτονες και μάρτυρες δήλωσαν στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο βορειοαφρικανικής καταγωγής 57χρονος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το απόγευμα και ερευνάται από την ισπανική αστυνομία.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες ο άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες δεν έχουν διευκρινισθεί ακόμη, καθώς διερευνάται η πιθανότητα τα ρούχα του να πήραν φωτιά λόγω ατυχήματος με αναπτήρα.

Ωστόσο, ανώνυμες πηγές τις οποίες επικαλείται η ισπανική εφημερίδα El Mundo μέσα από το νοσοκομείο της Μάλαγα σημειώνουν ότι η ταχύτητα με την οποία η φωτιά «αγκάλιασε» το σώμα του 57χρονου δείχνει κατά πάσα πιθανότητα απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο νοσοκομείο της Μάλαγα νοσηλεύεται και δεύτερος άνδρας ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Ο 63χρονος βρέθηκε με σοβαρότατα εγκαύματα δίπλα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του κάτω από γέφυρα.

Σύμφωνα με την El Mundo, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η φωτιά δεν ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος.

Στα ισπανικά ΜΜΕ έχουν αναφερθεί συχνά τους τελευταίους μήνες περιστατικά ανθρώπων οι οποίοι επιχειρούν να θέσουν τέλος στη ζωή τους λόγω οικονομικών αδιεξόδων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή