Κοντά στους αστέγους της Αθήνας ο Πρωθυπουργός

Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2012 17:20
UPD:17:24
A- A A+

Κοντά σε αστέγους από την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας βρέθηκε το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς ο Πρωθυπουργός. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ο κ. Παπαδήμος επισκέφθηκε το κλειστό γήπεδο του Ρουφ, όπου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, παραχωρήθηκε γεύμα.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

Δηλώσεις Λ. Παπαδήμου - Γ. Καμίνη

Δηλώσεις Λ. Παπαδήμου - Γ. Καμίνη

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που είχε την ευκαιρία να γιορτάσει την πρωτοχρονιά «με τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

«Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα», ανέφερε και συνεχάρη το δήμαρχο Αθηναίων, τους συνεργάτες του, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, και όσους οργάνωσαν την εκδήλωση.

«Πιστεύω να βρουν και μιμητές και υποστηρικτές· είναι αναγκαίο αυτές οι προσπάθειες να διευρυνθούν και να ενισχυθούν», πρόσθεσε ο κ. Παπαδήμος.

Από την πλευρά μου, ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την παρουσία του, που είχε, όπως είπε, συμβολικό χαρακτήρα, καθώς «δείχνει ότι η πολιτεία είναι κοντά στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή