Σούπερ Λίγκα: Ποδαρικό με τρία ματς

Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012 13:12

Η αρχή γίνεται στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, Novasports 2), ελπίζοντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πάρει το τρίποντο, έστω και αν οι προϊστορία είναι υπέρ των Αρκάδων.

A- A A+

Η αρχή γίνεται στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, Novasports 2), ελπίζοντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πάρει το τρίποντο, έστω και αν οι προϊστορία είναι υπέρ των Αρκάδων. Οι «κυανέρυθροι» είδαν τον τελευταίο ένα μήνα να αποχωρούν ουκ ολίγοι βασικοί τους ποδοσφαιριστές και έτσι πλέον είναι αναγκασμένοι να παρουσιαστούν αρκετά αποδυναμωμένοι, την ώρα που ο Αστέρας δείχνει σε διαρκή άνοδο από τη στιγμή που στον πάγκο του κάθισε ο Σάκες Τσιώλης.

Ντέρμπι νεοφώτιστων θα γίνει στους Ζωσιμάδες (17:15, Novasports 4). ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ καλούνται να λύσουν τους λογαριασμούς που άνοιξαν από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Β’ Εθνική, παρόλο που και οι δυο ομάδες θυμίζουν ελάχιστα τον περσινό τους εαυτό.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, φόβος επικρατεί για τη δημιουργία επεισοδίων, λόγω της βεντέτας που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας (19:30, Novasports 1) με την ελπίδα να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική. Την πρώτη τους νίκη στη μεγάλη κατηγορία ψάχνουν ακόμα μετά από οκτώ παιχνίδια οι «μαυραετοί».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις