Σούπερ Λίγκα: Επικίνδυνη έξοδος για ΠΑΟ στο Αγρίνιο

Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2012 08:00
A- A A+

Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους τα πολλά προβλήματα απουσιών που τους ταλαιπωρούν (τραυματίες οι Κουίνσι - Ρούντολφ, τιμωρημένος ο Λέτο), αν θέλουν να πάρουν το διπλό, που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Σαφώς πιο εύκολο έργο από την πλευρά τους έχουν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς υποδέχονται τον Ατρόμητο (19:30, Novasports1). Η ομάδα του Περιστερίου θα πάει στο Καραϊσκάκη χωρίς τα δυο του μεγάλα αστέρα, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ανδρέα Τάτο, τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν στους Πειραιώτες.

Επικίνδυνο το ταξίδι στην Κέρκυρα για τον Αρη (15:00, Novasports3), που θέλει τη νίκη στην προσπάθειά του να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες αγωνιστικές. Και η γηπεδούχος ομάδα, όμως, θέλει το τρίποντο γιατί σε διαφορετική περίπτωση… χάνεται.

Ποδαρικό στο 2012 με το δεξί θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τον Λεβαδειακός στην Τούμπα (17:15, Novasports3), ενώ στο Ηράκλειο Εργοτέλης και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους (15:00, Novasports2) σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς μεταξύ δυο ομάδων που βλέπουν για τα καλά την πεντάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις