Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και υπάχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα νησιά του Αιγαίου κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειο-δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τη νύχτα τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από εννέα έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 11 έως 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, στην ηπειρωτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Στο Ιόνιο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά μέτιροι, στα ανατολικά ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Νεφώσεις με παροδική βροχή κυρίως το απόγευμα, προβλέπεται σήμερα για την Αττική και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και τη νύχτα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα, προβλέπεται σήμερα για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή