Δοκιμάζεται στη Λιβαδειά η ΑΕΚ

Super League
Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012 11:54
UPD:17:13

A- A A+

Η πιο ενδιαφέρουσα θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά, όπου ο τοπικός Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ των… χιλίων προβλημάτων.

Δεν είναι μόνο οι απουσίες παικτών που ταλαιπωρούν την Ένωση, αλλά κυρίως το οικονομικό, καθώς η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών δεν φαίνεται να προχωράει και οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου απέχει ήδη επτά βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό κι αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσει σήμερα με νίκη από τη βοιωτική πρωτεύουσα (19:30, Novasports 1).

Η αυλαία της 16ης ημέρας θα ανοίξει με δύο αμφίρροπα παιχνίδια. Ο Εργοτέλης μετά την ήττα του στο Παγκρήτιο στο φινάλε του πρώτου γύρου από τη Ξάνθη, υποδέχεται τον Πανιώνιο και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα «τρίποντα». Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και θα μείνουν ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία (17:15, Novasports 2).

Την ίδια ώρα (Novasports 3), στην Τρίπολη, ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό. Οι Αρκάδες θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να «αναπνεύσουν», ενώ η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για το καλύτερο, ακόμη και μακριά από το Αγρίνιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις