Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2001 07:40
UPD:07:42
A- A A+

«Το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ) θα είναι παρόν στις επόμενες εθνικές εκλογές με εμένα επικεφαλής, όποτε και αν γίνουν», ξεκαθάρισε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 9,61, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ επανέλαβε το ενδιαφέρον του για τον δήμο Αθηναίων, στην περίπτωση που μετατραπεί σε μητροπολιτικό. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να είναι άλλος υποψήφιος του κόμματός του.

Την ίδια ώρα, νέα δεδομένα στον χώρο της κεντρο-δεξιάς, δημιουργεί η αναστολή της λειτουργίας του κόμματος των Φιλελευθέρων. Ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Ψαχαρόπουλος, απέκλεισε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, το ενδεχόμενο συνεργασίας αυτήν την ώρα με τη Νέα Δημοκρατία ή με το ΠΑΣΟΚ, όχι όμως και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ο Στέφανος Μάνος τον δήμο της Αθήνας.

Στον Συνασπισμό, συνεχίζονται οι αναταράξεις μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, με την οποία ασκείται σκληρή κριτική στη Μαρία Δαμανάκη για τη στάση της στο θέμα της τρομοκρατίας. «Η ηγετική ομάδα του κόμματος, επέμεινε σε μία λογική ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν μπορούν να έχουν μέλλον, όσο και να προσπαθούν κάποιοι», τόνισε στον σταθμό η Μαρία Δαμανάκη.

«Η κ. Δαμανάκη ασκεί μία κατεδαφιστική πολεμική, ουδείς περισσεύει στον Συνασπισμό, αλλά και ουδείς είναι υπεράνω κριτικής», απάντησε μέσω του Flash, το μέλος της πολιτικής γραμματείας, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή