Κ. Λαλιώτης: Oι δυνάμεις της ΔΑΠ παραμένουν στάσιμες

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2002 15:58
A- A A+

Ικανοποίηση για την άνοδο των ποσοστών της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την αυξημένη συμμετοχή φοιτητών και σπουδαστών στις χθεσινές εκλογές, εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης.

Ο κ. Λαλιώτης εξήρε την επιτυχία της προσκείμενης στο ΠΑΣΟΚ φοιτητικής παράταξης, η οποία, όπως είπε, κατόρθωσε όχι μόνο να διατηρήσει τα ποσοστά της αλλά και να τα αυξήσει, θεωρώντας μάλιστα ότι η ΠΑΣΠ είναι η νικήτρια των φοιτητικών εκλογών. Αν μη τι άλλο, όπως είπε ο κ. Λαλιώτης, πολλοί ήταν εκείνοι που προέβλεπαν και προεξοφλούσαν τη συντριβή της ΠΑΣΠ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Με την ευκαιρία αυτή, επιτέθηκε εναντίον του προέδρου της ΝΔ Κ. Καραμανλή και του επικεφαλής του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ Γ. Σουφλιά, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες «είχαν προεξοφλήσει με τον πιο προκλητικό και αλαζονικό τρόπο την αλματώδη άνοδο και το θρίαμβο της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ». «Μπορεί να διατηρείται η ΔΑΠ στην πρώτη θέση, όμως οι δυνάμεις της παραμένουν στάσιμες, κάτι που αποτελεί ηχηρή απάντηση των νέων προς την ηγεσία της ΝΔ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή