Tαϊλάνδη: Μία σύλληψη μετά την προειδοποίηση της πρεσβείας των ΗΠΑ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 12:49
UPD:12:58
A- A A+

Οι αρχές της Ταϊλάνδης συνέλαβαν έναν ύποπτο από το Λίβανο αφού έλαβαν προειδοποίηση για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στην Μπανγκόκ, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Λίγες ώρες νωρίτερα, η πρεσβεία των ΗΠΑ είχε προειδοποιήσει για πιθανό χτύπημα από «ξένους τρομοκράτες» στην πρωτεύουσα, συνιστώντας επαγρύπνηση στους Αμερικανούς πολίτες.

«Λιβανέζος ύποπτος της ομάδας της Χεζμπολάχ συνελήφθη από Ταϊλανδούς αξιωματούχους και η αστυνομία διενεργεί περαιτέρω έρευνες», είπε στο Reuters o Τσαλέρμ Γιουμπουμρούνγκ.

«Μετά την προειδοποίηση της ισραηλινής πρεσβείας για την πιθανότητα επίθεσης από ομάδα Λιβανέζων τρομοκρατών στην Μπανγκόκ, αξιωματούχοι της αστυνομίας της Ταϊλάνδης συντονίζονταν με Ισραηλινούς αξιωματούχους από πριν την Πρωτοχρονιά», πρόσθεσε ο ίδιος

«Προειδοποιούμε τους Αμερικανούς πολίτες στην Ταϊλάνδη ότι ξένοι τρομοκράτες είναι πιθανό να πραγματοποιήσουν στο εγγύς μέλλον επιθέσεις σε τουριστικές τοποθεσίες της Μπανγκόκ», ανέφερε νωρίτερα σήμερα στον ιστότοπό της η πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πηγή: Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή