Συνάντηση υπ. Παιδείας με την Ντ. Μπακογιάννη

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 12:30
UPD:13:15

Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI, είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα, δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

A- A A+

Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI, είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα, δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Αννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή την ανάγκη συναίνεσης στην Παιδεία «για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές έχει ανάγκη που η ελληνική κοινωνία».

Από την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη, αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπαίδευση, επισημαίνοντας την ανάγκη να προχωρήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη συναίνεσης, καθώς όπως σημείωσε, όλες οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν με συναίνεση, όπως έγινε με το νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή