Σούπερ Λίγκα: Δύσκολες αποστολές «αιωνίων»

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 09:00
UPD:12:12
A- A A+

Να αποφύγουν τις παγίδες που κρύβει γι' αυτούς το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής θέλουν οι δυο «αιώνιοι» και κυρίαρχοι και της φετινής κούρσας του τίτλου.

Τη δυσκολότερη αποστολή θεωρητικά την έχει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που καλείται να αποδράσει χωρίς απώλειες από τα Πηγάδια και την φιλόδοξη Ξάνθη (17:15, ΝΕΤ). Οι Ακρίτες εντυπωσιάζουν με τις φετινές τους εμφανίσεις, όμως για τους «ερυθρόλευκους» το μεγάλο ερώτημα δεν είναι μόνο το μέγεθος των ικανοτήτων των αντιπάλων τους, αλλά κυρίως η δική τους ετοιμότητα.

Από την αποστολή του Ολυμπιακού απουσιάζουν τα μεγάλα επιθετικά του όπλα, οι Τζιμπούρ και Μιραλάς, ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Κάθε άλλο παρά εύκολη, όμως, κρίνεται και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:30, NS1). Οι «πράσινοι» δεινοπαθούν στα τελευταία τους παιχνίδια για να λυγίσουν τους αντιπάλους τους και αν κόντρα στους σαφώς πιο αδύναμους ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας το κατάφεραν, κόντρα στο εντυπωσιακό σύνολο του Γιώργου Δώνη κανείς δεν μπορεί να τους χρήσει ξεκάθαρο φαβορί.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το Λεβαδειακός-ΟΦΗ (17:15, NS2), καθώς και οι δυο ομάδες δείχνουν θέληση και παλεύουν όλα τα φετινά τους ματς, ενώ νίκη και μόνο νίκη θέλει η Δόξα Δράμας κόντρα στον Αρη στο Καυτανζόγλειο (15:00, NS1) αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία. Αμφίρροπη κρίνεται και η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Κέρκυρα στο Αγρίνιο (15:, NS2).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις