Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και το Ιόνιο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιο-ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειο-ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και πιθανόν τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από οκτώ έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη στην ηπειρωτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους αυξημένες και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειο-ανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή