ΠΑΟΚ: Και επισήμως πρόεδρος ο Βρύζας

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 19:23
UPD:19:46

A- A A+

Ο νέος «ισχυρός άνδρας» του «δικεφάλου» αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα για τουλάχιστον μέχρι και τον Μάρτιο, καθώς τα χρονικά περιθώρια για τον σύλλογο είναι ιδιαίτερα στενά.

«Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Α.Σ, τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους δυο μήνες, καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του έχει διάφορα θέματα όπως αυτό της αδειοδότησης δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος για μια μέρα», δήλωσε μετά την επισημοποίηση της ανέλιξής του στον προεδρικό θώκο.

«Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, λίγο ή πολύ, ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για τους περισσότερους προέδρους. Η στιγμή είναι δύσκολη, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε», πρόσθεσε

Παράλληλα με την ανέλιξη Βρύζα, γνωστοποιήθηκε και ότι ο Δημήτρης Σαχπατζίδης αναλαμβάνει τον ρόλο του αντιπροέδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις αλλαγές στη διοίκηση του «δικεφάλου»:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη το Δ.Σ. της Εταιρίας αποφάσισε ομόφωνα της θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση του προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα βάση για τη μετέπειτα ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις