Ένταση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 17:44

A- A A+

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε τον λόγο από τον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος μετά τη νίκη των «πρασίνων» στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, όταν υπονόησε πως ο Ολυμπιακός συναντάει μικρότερη αντίσταση από ορισμένες ομάδες σε σχέση με το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα ο κ. Γόντικας είχε δηλώσει «εμείς παίζουμε ντέρμπι και κάποιοι άλλοι φιλικά», φράση που, όπως αποδεικνύεται, εξόργισε τον «ισχυρό άνδρα» των «ερυθρολεύκων».

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε, λοιπόν, το λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης από τον παράγοντα του Παναθηναϊκού και οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν.

Η Σούπερ Λίγκα συλλογικά πήρε θέση, καταδικάζοντας με επίσημη ανακοίνωσή τις τότε δηλώσεις Γόντικα. «Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει αυτή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέπληξε με την παρουσίαση του στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε αυτό από το περασμένο καλοκαίρι, που αποχώρησε από την προεδρία της λίγκας.

Θέματα του έκτακτου Δ.Σ. ήταν η χορηγική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και η τροποποίηση του προγράμματος των εμβόλιμων αγωνιστικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις