Bundesliga: Στο παιχνίδι του τίτλου η Γκλάντμπαχ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 21:08
A- A A+

Η αυλαία της 19ης ημέρας βρήκε τη Γκλάντμπαχ να κάνει επίδειξη δύναμης στη Στουτγκάρδη και να περνάει με το επιβλητικό 3-0 από τη Mercedes-Benz-Arena, ενώ η Μάιντς νίκησε 3-1 την ουραγό Φράιμπουργκ κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου στο πρώτο μέρος η Μπορούσια προηγήθηκε με τον Χάνκε, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, από τους Ρόις και Ντε Καμάργκο. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής (40 έναντι 39) από τους τρεις συμπρωτοπόρους (Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Σάλκε).

Η πρώτη εμφάνιση του μεγάλου αποκτήματος της Στουτγκάρδης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Ιμπίσεβιτς, δεν βοήθησε καθόλου τους γηπεδούχους, που γνώρισαν την 9η εφετινή τους ήττα.

Στα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα η Μάιντς είχε εξασφαλίσει το «τρίποντο» επί της ουραγού, Φράιμπουργκ. Στο διάστημα αυτό πέτυχε 3 γκολ με τους Τσούπο-Μότινγκ (δύο) και Πολάνσκι, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής λίγο πριν τη συμπλήρωση του 70ου λεπτού με τον Κρμας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις