Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 23 Απριλίου 2002 07:01
UPD:07:08
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει αρχικά για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από οκτώ έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα δυτικά και νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική, οι οποίες τις απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθει πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή