Formula 1: «Βαφτίστηκε» το μονοθέσιο της Lotus

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 12:56
UPD:12:59

A- A A+

Η ομάδα του Ενστοουν που φέτος θα τρέξει για πρώτη φορά ως Lotus ετοιμάζει στις εγκαταστάσεις το νέο μονοθέσιο που αναμένεται να παρουσιαστεί στο web site της στις 5 Φεβρουαρίου.

Η Ε20 θα είναι το 20ό μονοθέσιο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το προσωπικό της στην βάση της εταιρείας, στο Ενστοουν της Μεγάλης Βρετανίας. Οι δύο πιλότοι, Κίμι Ραικόνεν και Ρομάν Γκροσεάν αναμένεται να το έχουν στα χέρια τους στην Χερέθ, προκειμένου να έχουν μια πρώτη επαφή και να σχηματίσουν μία πρώτη άποψη για αυτό.

«Η ονομασία στο μονοθέσιο δόθηκε για να αναγνωριστεί η σημασία του Ενστοουν στην εξέλιξη της ομάδας μας και η συνεισφορά των εγκαταστάσεων και του προσωπικού που εργάζεται ακούραστα εκεί κάθε χρόνο για να κατασκευάσει το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα ισχύει και με την E20 και ανυπομονούμε να την αποκαλύψουμε και να την δούμε σε πίστα για πρώτη φορά.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έχουμε ένα εξαιρετικό οδηγικό δίδυμο που θα βγάλει το μέγιστο δυνατό από την Ε20 σε αυτά τα 20 GP της φετινής χρονιάς, συμπεριλαμβανομένου και του 500ού αγώνα για την ομάδα μέσω των διαφορετικών της ενσαρκώσεων. Ελπίζουμε ότι η Ε20 θα αποδείξει ότι είναι ένα σχέδιο του Ενστοουν που θα αποδώσει», δήλωσε το «αφεντικό» της ομάδας Ερικ Μπουγιέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις