«Σκότωσε ό,τι αγαπάς» στο θέατρο Κεφαλληνίας

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 15:58

O Αντώνης Καρυστινός και η Δανάη Παπουτσή πρωταγωνιστούν στο έργο «Σκότωσε ό,τι αγαπάς» που ανεβαίνει την 1η Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη, στο θέατρο Κεφαλληνίας.

A- A A+

O Αντώνης Καρυστινός και η Δανάη Παπουτσή πρωταγωνιστούν στο έργο «Σκότωσε ό,τι αγαπάς» που ανεβαίνει την 1η Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη, στο θέατρο Κεφαλληνίας.

Ο Αλέξης Σταμάτης εξέδωσε το μυθιστόρημα «Σκότωσε ό,τι αγαπάς» το 2009 και ο κεντρικός του πρωταγωνιστής είναι ένας κινηματογραφιστής σε κρίση ταυτότητας, που περνά την ημέρα των γενεθλίων του μαζί με φίλους.

Υπόθεση

Αθήνα 1980. Μιχάλης, Κατερίνα, Αρης. Τρία νέα παιδιά που ζουν έντονα την εφηβεία, τον έρωτα, τα όνειρα για το μέλλον, την περιπέτεια της κάθε μέρας. Μιχάλης και Κατερίνα είναι ζευγάρι και τα δυο αγόρια οι καλύτεροι φίλοι. Ένα αναπάντεχο γεγονός θα τους χωρίσει. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, ο Αρης επισκέπτεται την Κατερίνα. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Αρης και Κατερίνα έχουν πάρει διαφορετικές δρόμους. Η συνάντηση θα τους φέρει αντιμέτωπους με ένα παρελθόν που είναι τρυφερό, νοσταλγικό αλλά και πολύ άγριο, ενώ, ταυτόχρονα, κυκλοφορεί μια επείγουσα ανάγκη που στον πυρήνα της κρύβει ένα φοβερό μυστικό που σφράγισε την ζωή και των δυο τους.

Συντελεστές

Κείμενο: Αλέξης Σταμάτης, διασκευή: Αλέξης Σταμάτης, Άρης Τρουπάκης (με τη βοήθεια του Θοδωρή Χρυσικού), σκηνικά, κοστούμια, φωτισμοί: Θοδωρής Χρυσικός, βοηθός σκηνοθέτη: Γιώτα Μηλίτση. Ερμηνεύουν: Αντώνης Καρυστινός (Αρης), Δανάη Παπουτσή (Κατερίνα).

Πληροφορίες

Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, Κεφαλληνίας 16, Αθήνα (Κυψέλη), τηλ. 210 8838727, Πρεμιέρα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 20.00. Παραστάσεις: Πέμπτη έως Σάββατο στις 21.00, Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00. Είσοδος 16 - 19 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς