Συναντήσεις Γ. Παπανδρέου με Μπ. Νετανιάχου και Σ. Πέρες

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 18:35
A- A A+

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ισραήλ Σίμον Πέρες και τον πρωθυπουργό της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου, συναντήθηκε σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ισραήλ Σίμον Πέρες...

Σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι ανέλυσε στους συνομιλητές του τις εξελίξεις, την κρίση στην Ευρωζώνη, καθώς και τις προτάσεις του «για μια αναπτυξιακή προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης«

«Εξέθεσα τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει ο Ελληνικός λαός και η Κυβέρνηση συνεργασίας, για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση που έχουμε στην Ελλάδα, αλλά και να κάνουμε την οικονομία μας πιο δίκαιη, πιο βιώσιμη και πιο ανταγωνιστική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

... και τον πρωθυπουργό της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου, συναντήθηκε σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στη αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια και χαρακτήρισε πολύ καλή τη συνεργασία των δύο χωρών στον τουρισμό και την ενέργεια.

Υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη να υπάρχει ευρύτερη συνεργασία στην περιοχή, και πρόσθεσε ότι η καλλιέργεια του αισθήματος ασφάλειας και σιγουριάς, είναι βασικό στοιχείο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή