Ολυμπιακός: Παρουσίασε Καζίμ και Κάρολ

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012 15:47
UPD:16:57

A- A A+

«Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ. Ήταν έκπληξη που ήρθα τον Ιανουάριο. Έχω μεγάλη όρεξη να παίξω για τον Ολυμπιακό. Θα δώσω ότι μπορώ καλύτερο για τον Ολυμπιακό», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ, ο οποίος κάνει... τρελά όνειρα: «Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε στόχους. Είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μακάρι να δω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ!

Για το αν η ομάδα μπορεί να καλύψει τη διαφορά των -5 βαθμών από τον Παναθηναϊκό και να πάρει τον τίτλο, σχολίασε: «Είμαι εδώ τώρα και τα πάντα μπορούν να συμβούν εδώ. Ο Σερ Άλεξ μου είχε πει πως τα πάντα αλλάζουν. Είμαστε 5 βαθμούς πίσω, και θα κάνουμε τα πάντα για να νικάμε και θα περιμένουμε να στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός ώστε να πάρουμε το αβαντάζ».

Ρόι Κάρολ: Μακάρι να δω τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον τελικό του Europa League

Ρόι Κάρολ: Μακάρι να δω τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον τελικό του Europa League

Καζίμ: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Αφού ζήτησε συγνώμη για το ντύσιμό του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «…τα ρούχα μου δεν είναι τα κατάλληλα για την περίσταση», ο Καζίμ Ρίτσαρντς ευχαρίστησε τη διοίκηση που τον επέλεξε: «Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Καζίμ Ρίτσαρντς: Nα παίξω καλά για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο

Καζίμ Ρίτσαρντς: Nα παίξω καλά για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο

Δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι που τελειώνει ο δανεισμός του από τη Γαλατά: «Δεν θα δεχόμουν να έρθω αν δεν το πίστευα αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δείξω πως αξίζω να παίζω για αυτή την ομάδα, κάτι το οποίο είναι εύκολο για μένα. Θα βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Για τον αν είναι έτοιμος να παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ απάντησε καταφατικά: «Είμαι πανέτοιμος, αλλά ο προπονητής θα κρίνει εάν θα παίξω. Θα προπονηθώ σήμερα και εκείνος θα κρίνει αν είμαι έτοιμος. Αν μου ζητηθεί να παίξω βασικός θα δώσω τα πάντα. Θα περιμένω το πότε θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο ότι είμαι έτοιμος.»

Ρωτήθηκε επίσης εάν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής και για τις... τεταμένες σχέσεις του με τους προπονητές: «Δεν νομίζω πως θα έχω πρόβλημα προσαρμογής, καθώς έχω ζήσει 5 χρόνια εκτός Αγγλίας. Θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου. Όσο για τις σχέσεις με τους προπονητές και τους παίκτες... Κάθε παίκτης έχει άλλη σχέση με τον προπονητή. Εγώ είμαι εδώ να κάνω ότι μου πει ο προπονητής.»

Βρέντζος: «Μάλλον δεν προχωράει του Χλεμπ»

Δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου, έγινε γνωστό ότι η μεταγραφή του Αλεξάντρ Χλεμπ μάλλον δεν προχωράει: «Σχετικά με τον Χλεμπ, η περίπτωση του μας προτάθηκε πολύ αργά την Δευτέρα. Ήταν κάτι που δεν μπορέσαμε να αξιολογήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι, οι οποίες συνεχίζονται να εξετάζονται. Δεν νομίζω πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της απόκτησης του ποδοσφαιριστή».

Στο πάνελ ήταν και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος γι' άλλη μια φορά έκανε λόγο για «...συγκεκριμένη πολιτική κατά του Ολυμπιακού, πολεμική θα έλεγα. Από τον κύριο Γερουλάνο μέχρι τον κύριο Μπιτσαξή».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις