Αγωγή κατά του Κ. Λαλιώτη καταθέτει σε λίγο ο Κ. Μητσοτάκης

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2001 11:05
A- A A+

Διελκυστίνδα χωρίς τέλος στη σύγκρουση Λαλιώτη-Μητσοτάκη, με αγωγή που καταθέτει σε λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Οσο συκοφαντικά, παρανοϊκά ισχυρίζεται σε βάρος μου και σε βάρος της οικογένειάς μου, θα περάσουν στην αρμοδιότητα της δικαιοσύνης, σημιεώνει σε δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. «Θα χυθεί άπλετο φως και ο συκοφάντης θα έχει την τύχη που του αρμόζει», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι θα ζητήσει επίσπευση της διαδικασίας, όπως επίσης και να εξεταστεί ως μάρτυρας στην υπόθεση της σύμβασης των Σπάτων.

Επαναλαμβάνει πως οι συνεισφορές που έγιναν για την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας του 1989 δεν έχουν, ούτε μπορούσαν να έχουν σχέση με τη σύμβαση του αεροδρομίου. Ολα τα στοιχεία που επικαλείται ο κ. Λαλιώτης, είχαν παρουσιαστεί δημόσια από το 1993 και το ΠΑΣΟΚ δεν είχε προχωρήσει τότε σε καμμία ενέργεια, παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης.

Υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους διατηρεί ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για προσπάθεια τρομοκράτησης της δικαιοσύνης, με αφορμή τις υποθέσεις του κτηματολογίου και της ΔΕΚΑ Α.Ε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή