Σούπερ Λίγκα: Παιχνίδι τίτλου δίνει ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά

Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 07:28
A- A A+

Ένα 24ωρο πριν το μεγάλο ματς της Τούμπας, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός καλείται σήμερα να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από τη Λιβαδειά, απέναντι στην ομάδα που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Δέκα ημέρες μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση του πρώτου γύρου των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός συναντώνται ξανά, αυτή την φορά στην έδρα των Βοιωτών, σε ένα εντελώς διαφορετικό ματς από εκείνο που το «τριφύλλι» έκανε… περίπατο με 3-0.

Ο… αέρας των πέντε βαθμών που έχουν οι «πράσινοι» από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους, τους δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου. Η νίκη, όμως, είναι «μονόδρομος» για το συγκρότημα του Φερέιρα στη Λιβαδειά, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός περάσει από την Τούμπα ή, και να το αυξήσει, εάν οι «ερυθρόλευκοι» στραβοπατήσουν στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Για δεύτερο διαδοχικό ματς ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Σεμπάστιαν Λέτο, που είναι τραυματίας, ενώ ο Κουΐνσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κι έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στη μάχη… της ουράς, ξεχωρίζει το ντέρμπι ουραγών, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν υπάρξει χαμένος από αυτό το ματς θα απωλέσει σημαντικό έδαφος στην υπόθεση της παραμονής στα σαλόνια της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Εργοτέλης-ΟΦΗ 17:15 Novasports 2

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Novasports 3

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 19:30 Novasports 1

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις