Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2002 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από επτά έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 22 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο διάφορες διευθύνσεις ασθενεις και στα πελάγη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την Αττική, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και προς το βράδυ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν παροδικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή