Δεν επιστρέφει στην Εθνική ο Διαμαντίδης

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 13:52

A- A A+

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε κοινές δηλώσεις, που έκανε με τον Βασίλη Σπανούλη εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων» της ερχόμενης Κυριακής για την Α1, επανέλαβε πως όσο αγωνίστηκε με το εθνόσημο πέρασε πολύ ωραία, αλλά έχει αφήσει πίσω του αυτή την περίοδο.

«Πέρασα πολύ ωραία στην Εθνική, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ερώτηση αυτή έγινε στον Διαμαντίδη, λόγω της ευνοϊκότατης κλήρωσης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το προολυμπιακό, που ουσιαστικά δίνει τους διεθνείς μας τη δυνατότητα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους.

Σχετικά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Το πιο σημαντικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι βασικό όμως να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα. Υπάρχει πρόβλημα γενικά και βέβαια έχει αγγίξει και το μπάσκετ, αλλά εύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε: «Θα ήταν όμορφο, πιστεύω, να βλέπαμε σε τέτοιους αγώνες φίλους και των δύο ομάδων. Θα ήταν το απόλυτο. Το θέμα είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε κόσμια πλαίσια κι όποιος είναι καλύτερος, ας κερδίσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις