Σε εξέλιξη οι πορείες διαμαρτυρίας

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 11:39
UPD:18:24

A- A A+

Σε εξέλιξη είναι η απεργιακή συγκεντρώση των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα. Ιδιαίτερα μαζικό χαρακτήρα έχει λάβει η πορεία μελών του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ομόνοια. Από την πλατεία Κλαυθμώνος ξεκίνησε η πορεία περίπου 2.000 ατόμων που πρόσκεινται σε αριστερές οργανώσεις.

Λόγω των κινητοποιήσεων απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς κλειστοί είναι όλοι οι κεντρικοί δρόμοι.

Προς αποφυγή επεισοδίων κλειστοί έως τη λήξη των κινητοποιήσεων θα είναι οι σταθμοί του Μετρό στο Πανεπιστήμιο και τον Ευαγγελισμό. Ανοιξε ο σταθμός του Συντάγματος μετά από απαίτηση συνδικαλιστών, προκειμένου να μπορεί να φθάσει στο σημείο κόσμος που θέλει να δώσει το «παρών» στην κινητοποίηση.

NAFTEMPORIKI.GR

«Τώρα πια η αποκλειστική ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του λαού», δήλωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και πρόσθεσε: «Ή θα τους σαρώσει ως το τέλος ή θα σπαταλάει άσκοπα και άδικα τα δάκρυα και την αγανάκτησή του στους παλιούς και νέους ψευτοσωτήρες».

Α. Παπαρήγα: Τώρα πια η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του λαού

Α. Παπαρήγα: Τώρα πια η ευθύνη βρίσκεται στα χέρια του λαού

Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Μετ' εμποδίων πραγματοποιούνται σήμερα και οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς στην απεργία συμμετέχουν με στάσεις εργασίας οι εργαζόμενοι σε αυτά.

Ειδικότερα, έως τις 5 το απόγευμα θα κινηθούν οι συρμοί του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του ΤΡΑΜ. Στις 9 το βράδυ τραβούν χειρόφρενο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Στο Μετρό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας στον Προαστιακό και στον ΟΣΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή