Νέμεθ: Ευτυχώς έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 15:49

A- A A+

Ο Ούγγρος επιθετικός, που ανήκε στον Ολυμπιακό, συμφώνησε με την ολλανδική Βάαλβαϊκ, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ είχε φτάσει μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Βρέθηκα κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα πριν λίγες εβδομάδες, αλλά την τελευταία στιγμή η ελληνική ομάδα δεν συμφώνησε σε κάποια πράγματα. Πιστεύω πως αυτό τελικά βγήκε σε καλό, γιατί έφυγα από την Ελλάδα και αναζήτησα νέες προκλήσεις. Μου άρεσε η Ελλάδα όσο αγωνιζόμουν, αλλά όταν δεν έπαιζα περνούσα δύσκολες στιγμές», τόνισε σε δηλώσεις του στην Ολλανδία.

Ο Μαγυάρος επιθετικός ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης, ο Ολυμπιακός τον αγόρασε απευθείας από τον αγγλικό σύλλογο πρόπερσι το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την αξία του.

«Πιστεύω πως το ολλανδικό ποδόσφαιρο μού ταιριάζει περισσότερο από ό,τι το ελληνικό. Σιγά-σιγά βρίσκω τον καλό μου εαυτό και όσο περισσότερο παίζω, τόσο καλύτερος γίνομαι», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις