Έτοιμη η Ρουμπίν για Ολυμπιακό

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 07:07

A- A A+

Σκοπός, είπε, είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη στον περυσινό αγώνα με την Τβέντε.

«Δεν μπορώ να σας μιλήσω με νούμερα και ποσοστά. Κάθε παίκτης ξέρει σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται. Παρά το ότι δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», δήλωσε ο Μπιστρόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική ιστοσελίδα championat.com.

Όσο για την κατάσταση της ομάδας και τη δουλειά που γίνεται κατά τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε: «Η προετοιμασία μας σχεδόν επικεντρώθηκε στο να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στις 14 Φεβρουαρίου. Αν θα είμαστε έτοιμοι κατά 80% σωματικά και 100% στην ψυχολογία, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι».

Μιλώντας τέλος για τις ιδιαιτερότητες της πρώτης αανμέτρησης του «Λουζνίκι» ο Μπιστρόφ σημείωσε πως «στο πρώτο ματς πηγαίνουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό σε ένα παγωμένο συνθετικό γήπεδο. Θα πρέπει να αντιπαρέλθουμε αυτής της κατάστασης με ψυχή και θέληση. Εκτός αυτού οι αντίπαλοί μας βρίσκονται στη μέση του εθνικού τους πρωταθλήματος και είναι σε καλή κατάσταση. Η αποστολή μας είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη του περασμένου έτους, στον αγώνα με την Τβέντε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις