Ώρα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 12:47
UPD:12:49

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε τους «ερυθρόλευκους» να παίξουν εσωτερικό δίτερμα, ωστόσο ανακάτεψε την τράπουλα με αποτέλεσμα να μην φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του εν όψει του ντέρμπι της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

A- A A+

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε τους «ερυθρόλευκους» να παίξουν εσωτερικό δίτερμα, ωστόσο ανακάτεψε την τράπουλα με αποτέλεσμα να μην φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις του εν όψει του ντέρμπι της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Super League.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Βαλβέρδε έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, οι οποίοι πάντως, δείχνουν πολύ πάθος και ένταση. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Μάρκο Πάντελιτς σε ένα σουτ που επιχείρησε και πέρασε άουτ. «Όχι ρε τι έχασα», φώναξε ο Σέρβος επιθετικός πιάνοντας το κεφάλι του. Πάντως, λίγο αργότερα ο 34χρονος άσος κατάφερε να βρει δίχτυα.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στα τελειώματα και αμέσως μετά το τέλος της ακολούθησε θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καζίμ Ρίτσαρνς δείχνει καθημερινά να ανεβάζει στροφές και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει απέναντι στην ΑΕΚ, αν και τίποτα ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις