Ομπράντοβιτς: Nίκη έστω και με ένα πόντο διαφορά

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 15:22

A- A A+

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε νίκη έστω και με ένα πόντο διαφορά, ενώ προειδοποίησε τους παίκτες του να ξεχάσουν τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

«Όλα τα ματς εδώ που έχουμε φτάσει είναι σημαντικά, άρα και για το αυριανό ισχύει το ίδιο. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο ματς. Το γεγονός ότι νικήσαμε με 21 πόντους διαφορά είναι σημαντικό, αλλά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε αύριο θα πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη πριν από 8 ημέρες. Θέλουμε τη νίκη έστω και με ένα πόντο διαφορά. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει», τόνισε ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού», που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Σμιθ.

Για λογαριασμό των παικτών μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής: «Πρέπει να παίξουμε όπως ακριβώς και στην Τουρκία. Η νίκη μας την περασμένη εβδομάδα δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα εάν δεν πάρουμε και το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε παθιασμένα και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να δημιουργήσει γι’ άλλη μια φορά φανταστική ατμόσφαιρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις