Ολυμπιακός: Στο μυαλό των παικτών μόνο η ΑΕΚ

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 18:19
UPD:18:28

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Λάζαρ κι έδειξε ότι όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα».

A- A A+

«Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο γιατί ξέρω ότι τα παιχνίδια στην έδρα του ΠΑΟΚ είναι πάντα δύσκολα. Εμείς το κάναμε πιο εύκολο γιατί βάλαμε δύο γρήγορα γκολ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ίσως να θύμωσε στο τέλος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Για εμάς πήγαν όλα πολύ καλά», τόνισε ο «Καζίμ-Καζίμ», ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει εναντίον της ΑΕΚ: «Υπάρχει προπονητής κι αυτός ξέρει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες. Όσο για μένα, είμαι έτοιμος. Ήρθα για να παίξω, δεν ήρθα για να κάθομαι. Θα κάνω όμως ότι αποφασίσει ο προπονητής».

Κ. Ρίτσαρντς: Ήρθα για να παίξω, δεν ήρθα για να κάθομαι

Κ. Ρίτσαρντς: Ήρθα για να παίξω, δεν ήρθα για να κάθομαι

Δεν είχε ξεχάσει τι συνέβη πέρυσι στην Τούμπα ο Κέβιν Μιραλάς: «Για το γκολ που έβαλα στον ΠΑΟΚ δεν είχα ξεχάσει τι είχε γίνει πέρσι στην Τούμπα. Παρόλο που φέτος ήταν πολύ περισσότερος κόσμος και πέταξαν περισσότερα αντικείμενα, αυτό δεν με σταμάτησε», τόνισε ο Βέλγος επιθετικός και στη συνέχεια…πέρασε στον αγώνα με την Ένωση: «Την Παρασκευή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να το κερδίσουμε. Όταν τελειώσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τη Ρουμπίν Καζάν. Αυτή τη στιγμή όλο μας το είναι επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

K. Μιραλάς: Δεν είχα ξεχάσει τι είχε γίνει πέρσι στην Τούμπα

K. Μιραλάς: Δεν είχα ξεχάσει τι είχε γίνει πέρσι στην Τούμπα

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ρωτήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Λάζαρ κι έδειξε ότι όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα»: «Δεν ήταν κάποια μάχη, είναι πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Αλγερινός και συνέχισε: «Δεν ήμουν 100% έτοιμος, ο προπονητής, όμως, αποφάσισε να με βάλει στην ενδεκάδα. Αντιμετώπισα την απόφαση του προπονητή με πολύ σεβασμό, αποφάσισα να μπω μέσα και να τα δώσω όλα».

Ρ. Τζεμπούρ: Νίκη για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που πέθαναν για τον Ολυμπιακό

Ρ. Τζεμπούρ: Νίκη για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που πέθαναν για τον Ολυμπιακό

Ενόψει της αυριανής μάχης με την πρώην ομάδα του είπε: «Για μένα είναι δύσκολο γιατί είναι η προηγούμενη ομάδα μου. Από τη στιγμή που μπορώ να τρέξω, όλα πάνε καλά, είμαι έτοιμος. Είμαστε όλοι έτοιμοι για τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις