Βαλβέρδε: Μπροστά μας τώρα η Ρούμπιν

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 00:10
UPD:00:15

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς, που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε να είμαστε στη διεκδίκηση του τίτλου. Έχουμε τώρα μπροστά μας το ματς του Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

A- A A+

«Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα. Υπήρξαν πολλές διακοπές από φάουλ. Εμείς περισσότερο θέλαμε να κερδίσουμε μία γρήγορη αντεπίθεση και να αμυνθούμε. Το παιχνίδι προχωρούσε όμως χωρίς να έχει τη λάμψη του μεγάλου θεάματος», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς, που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε να είμαστε στη διεκδίκηση του τίτλου. Έχουμε τώρα μπροστά μας το ματς του Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν», πρόσθεσε.

Ε. Βαλβέρδε: Κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς

Ε. Βαλβέρδε: Κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς

Επίσης, παραδέχθηκε ότι υποσυνείδητα οι παίκτες του έριξαν το ρυθμό τους στην επανάληψη, θέλοντας να κρατήσουν δυνάμεις για το παιχνίδι της Τρίτης με τους Ρώσους.

«Συνειδητά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Υποσυνείδητα όμως, ίσως και να έγινε. Προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και ήμασταν μπροστά με 2-0, με έναν τρόπο που έγινε εύκολα και γρήγορα. Στη συνέχεια θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Δεν διατηρήσαμε όμως τον ρυθμό που είχαμε στα πρώτα λεπτά του αγώνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις