Σούπερ Λίγκα: Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό με Ξάνθη

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 10:00
A- A A+

Μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οι πράσινοι δεν έχουν άλλη περιθώρια για απώλεια βαθμών, προκειμένου να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα για τον τίλο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, όμως θα πρέπει να βρις τις λύσεις για την ομάδα του, όπως στο πρώτο παιχνίδι των δυο αντιπάλων στα Πηγάδια, όπου το τριφύλλι βρήκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τα πατήματά του.

Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Δόξας με τον Παναιτωλικό στη Δράμα (15:00, NS3) , καθώς και οι δυο ομάδες θέλουν πάσι θυσία τη νίκη για να βελτιώσουν τη δεινή βαθμολογική τους θέση, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NS3).

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πεντάδα, θα προσπαθήσει να δώσει ο Αρης κόντρα στον Εργοτέλη στη Θεσσαλονίκης (15:15, NS2), την ώρα που ο Ατρόμητος θα παλέψει για να επανέλθει στις νίκες κόντρα σε μια Κέρκυρα (15:00, NS2), που και αυτή «καίγεται» για το τρίποντο που θα την κρατήσει «ζωντανή» στη μάχη για τη σωτηρία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις