Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2002 07:01
UPD:07:48
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι, μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από επτά έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα δυτικά και βόρεια θα γίνουν βορειο-δυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικής βροχής ή καταιγίδας το απόγευμα κυρίως στα βόρεια, προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικής βροχής ή καταιγίδας το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή