Τη βουλευτική έδρα Αδ. Γεωργιάδη αναμένει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 13:52
UPD:16:44

A- A A+

Να κάνει πράξη τη δέσμευση του ότι θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, κάλεσε τον Αδωνι Γεωργιάδη ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Τόσο με δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ο κ. Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι προτίθεται να παραδώσει την έδρα του. Αναμένεται ο λόγος του να γίνει πράξη, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προσερχόμενος στο υπουργείο στο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη, προκειμένου- όπως είπε- να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και να χαιρετίσει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει «καθόλου η καρέκλα, ούτε του υπουργού ούτε του βουλευτού».

Ανέφερε επίσης ότι θα κρατήσει την έδρα του βουλευτή έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την άρση του καμποτάζ για τα κρουαζιερόπλοια και πρόσθεσε πως αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του τη ζητήσει πίσω θα τη δώσει.

Μετά από τις δηλώσεις αυτές, ο ΛΑΟΣ έκανε λόγο για υπεκφυγές και εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα ακόλουθα:«Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παράδοση της βουλευτικής έδρας δεν επηρεάζει, κατά κανέναν τρόπο, τη δραστηριότητά του ως υπουργού. Δεν περιμέναμε υπεκφυγές, που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή