Βαλβέρδε: Δεν σκεφτόμαστε το κρύο

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 18:08

A- A A+

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε, ότι θέλει το παιχνίδι των δυο ομάδων για τους «32» του Europa League να γίνει την Τρίτη, όπως είναι προγραμματισμένο, αλλά παραδέχθηκε ότι πρώτη φορά στη ζωή του συναντάει τέτοιο κρύο.

«Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς και να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό μας δεν είναι ούτε στο κρύο, ούτε στον χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Ρούμπιν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και στον αγώνα μας. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που συναντάω τέτοιο κρύο», σημείωσε στην αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Αναφορικά με την εικόνα που έχει για τη Ρούμπιν, είπε: «Είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα Διαθέτει συμπαγή άμυνα και δεν χάνει εύκολα, ενώ είναι γρήγορη και επικίνδυνη μπροστά με τους Κασάεφ, Καραντενίζ και Μάρτινς».

Σχετικά με το αγωνιστικό του πλάνο ο Ισπανός αποκάλυψε ότι δεν το έχει καταστρώσει ακόμα, αλλά δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας.

«Ξέρουμε πως ο Αβραάμ θα λείπει και θα πρέπει να αποφασίσω ποιος θα πάρει την θέση του. Δεν έχω αποφασίσει την ενδεκάδα γιατί περιμένω να δω σε τι κατάσταση είναι όλοι οι παίκτες μετά το ματς με την ΑΕΚ και να βάλω τους πιο έτοιμους. Θα επιλέξω τους πιο δυνατούς. Δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε καλή απόδοση. Να είστε σίγουροι, πάντως, ότι αυτοί που θα είναι στον πάγκο θα κρυώνουν περισσότερο από αυτούς που θα αγωνίζονται».

Τέλος, σε ερώτηση για την κατάσταση στην Ελλάδα απάντησε: «Όντως, τα πράγματα δεν είναι ήσυχα τελευταία, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο, που η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές όπως και όλη η Ευρώπη. Όμως οι παίκτες μου δεν θα επηρεαστούν. Εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο, που περνά δύσκολα».

Στο πολικό ψύχος στάθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Περιμένουμε την απόφαση της UEFA αν θα γίνει το παιχνίδι και αν αποφασιστεί ότι θα γίνει, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ανέφερε ο μεσοαμυντικός των Πειραιωτών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις