Επίσκεψη Κ.Παπούλια στο ΥΕΘΑ

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 16:22
UPD:16/02/2012 13:10

Την αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο ΥΕΘΑ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη τους εξαιτίας της κρίσης.

A- A A+

To υψηλότατο επίπεδο ηθικού και επαγγελματισμού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπου είχε πλήρη ενημέρωση από την πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία για θέματα Αμυνας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Κάρολος Παπούλιας μετέβη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων απ' όπου επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του ακριτικού φυλακίου του Αγαθονησίου.

Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για όλους εκείνους που θα σκεφθούν να στραφούν εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Οπως εξάλλου επεσήμανε, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ως κομμάτι της κοινωνίας, υποφέρουν και εκείνες ως θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης, εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα ότι η κρίση θα ξεπεραστεί και όλοι μαζί θα βρεθούμε στην αντίπερα όχθη, για να ικανοποιηθούν και τα δίκαια αιτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή