A1 Μπάσκετ: Νίκησε κι ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 19:27
UPD:22:14

Δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός με την Καβάλα για τρεις περιόδους. Στην 4η οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι και επικράτησαν 93-71 της μακεδονικής ομάδας, από την οποία είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

A- A A+

Νίκη τετράδας πέτυχε και ο Πανιώνιος επί του Αμαρουσίου, ενώ μίνι-έκπληξη έγινε στο Περιστέρι, όπου ο Ηλυσιακός πήρε μεγάλο «διπλό» επί της ομάδας της «δυτικής όχθης».

Δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός με την Καβάλα για τρεις περιόδους. Στην 4η οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι και επικράτησαν 93-71 της μακεδονικής ομάδας, από την οποία είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε δύο 24ωρα, αυτή την φορά στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Την 7η νίκη του σε 18 ματς πανηγύρισε χθες ο ΚΑΟΔ, αυτή την φορά επί του Ικαρου Καλλιθέας με 84-80. Η αθηναϊκή ομάδα ηττήθηκε για 14η φορά σε 18 ματς.

Το Ρέθυμνο εκμεταλλεύτηκε γι' άλλη μια φορά την έδρα του κι επικράτησε του ΠΑΟΚ με 81-71. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού με το «τρίποντο» αυτό σταθεροποιήθηκε στην πρώτη εξάδα, ενώ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η σημερινή ήταν η 11η ήττα σε 18 ματς.

Κακή παρένθεση αποτέλεσε για τον Πανιώνιο η εκτός έδρας ήττα στη Δράμα. Οι νεοσμυρνιώτες συνέτριψαν 97-57 το Μαρούσι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, με την ομάδα των βορείων προαστίων να μένει χωρίς νίκη για 17ο διαδοχικό παιχνίδι.

Σημαντικό βήμα για την είσοδό του στην πρώτη 8άδα έκανε ο Ηλυσιακός, μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Περιστερίου με 65-60, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις