«Όρθιος» ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 23:57
UPD:17/02/2012 00:03

A- A A+

Με ηγέτη τον Κρέσιτς και εξαιρετικούς όλους τους αμυντικούς του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα τον πρώτο 10λεπτο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες κι από κει και πέρα να κρατήσει σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία του.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε στη σύνθεσή της τον εξαιρετικό παίκτη, Αντόνιο Ντι Νατάλε, η Ουντινέζε μπήκε στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ. Οι Ιταλοί έκλεισαν τους «ασπρόμαυρους» στην άμυνά τους και στα πρώτα 10 λεπτά έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στην επιτυχία.

Στο 6ο, το βολέ του Αμπντί σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κρέσιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φλόρο Φλόρες προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Σέρβο τερματοφύλακα του "Δικεφάλου του Βορρά", χωρίς να τα καταφέρει μιας και ο Κρέσιτς αντέδρασε ενστικτωδώς και μπλόκαρε τη μπάλα.

Όσο περνούσε η ώρα και η πίεση της Ουντινέζε δεν απέδιδε, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου είχε το δυνατό σουτ του Φωτάκη να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Ουντινέζε είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς στο β΄ ημίχρονο, αλλά πέρα από το σουτ του Μπάστα στο 80΄ που μπλόκαρε ο Κρέσιτς, δεν ανησύχησε άλλη φορά τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις