Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2002 07:01
UPD:08:12
A- A A+

Αστατο καιρό, κατά περιόδους νεφελώδη, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Το πρωϊ η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από επτά έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα, προβλέπεται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από εννέα έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή