Bundesliga: Ολοταχώς για τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο η Ντόρτμουντ

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 18:41
UPD:19/02/2012 00:07
A- A A+

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η βασική, τουλάχιστον, έως τώρα αντίπαλός της στην κούρσα του τίτλου, Μπάγερν Μονάχου, έμεινε 4 βαθμούς πίσω, καθώς δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της ουραγού Φράιμπουργκ (0-0).

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας χωρίς νίκη και σαφέστατα με τέτοιες επιδόσεις δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Μέσα σε 10 λεπτά η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέτυχε τρία γκολ επί της Αουγκσπουργκ και μετέτρεψε το 1-1 του 50ου λεπτού (ισοφάρισε ο Κου το γκολ του Κίσλινγκ από το πρώτο μέρος) στο επιβλητικό 4-1 επί της προτελευταίας του βαθμολογικού πίνακα. Κάστρο και Σούρλε έδωσαν προβάδισμα νίκης στις «ασπιρίνες», ενώ ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ ήταν εκείνος που το έκλεισε στο 70΄ (Κίσλινγκ).

Χωρίς του Κώστα Φορτούνη και Θανάση Πέτσο στην αποστολή, η Καϊζερσλάουτερν γνώρισε εντός την εντός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ με 2-1. Η Μπορούσια παρέμεινε στο παιχνίδι του τίτλου, χάρη στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε στα πρώτα 14 λεπτά με τους Χέρμαν και Αράνγκο, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 63΄ με τον Γέσεν.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νυρεμβέργη που με το γκολ του Πέκχαρτ πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς νίκησε εντός έδρας 2-1 την Κολονία, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε…τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Βέρντερ Βρέμης, χάρη στο σημαντικό «διπλό» που πήρε μέσα στο Αμβούργο με 3-1. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίζει και στα 90 λεπτά, η ομάδα του Τόμας Σάαφ προηγήθηκε 2-0 με τους Μάριν και Τρίμπουλ, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Πέτριτς στο 76, αλλά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Αρναούτοβιτς έδωσε την «χαριστική βολή» στην ομάδα του γερμανικού βορρά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις