Χωριστές συγκέντρωσεις ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 17:44
UPD:23:57

A- A A+

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων στην πλατεία Συντάγματος. Η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν ήταν μεγάλη, κάτι που αποδίδεται στο βροχερό καιρό.

Σταδιακά ανοίγουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ εκτός λειτουργίας είναι και οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ, Σύνταγμα, Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο.

Μικροεντάσεις σημειώθηκαν, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να μετακινήσουν τον σιδερένιο φράκτη μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Εντονη εξακολουθεί να είναι η παρουσία των ΜΑΤ, ενώ πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων έγιναν 30 προσαγωγές σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Επίσης συνελήφθησαν δύο άτομα επειδή το ένα είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών και το δεύτερο ένα φυσίγγιο όπλου.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη χωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια και την πορεία που ακολούθησε προς το Σύνταγμα. Σε δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας το ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επιτέθηκε για άλλη μία φορά στην κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση κουρεύει κυριολεκτικά και κοροϊδεύει το λαό, ασύστολα και ξεδιάντροπα. Ο λαός δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να την χρεοκοπήσει εντελώς. Να τους ανατρέψει. Μπορεί ο λαός να νικήσει αρκεί να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη και ακατάβλητη δύναμή του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή