Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 21:20
A- A A+

Χάρη στο γκολ του Ηλία Σολάκη στο 44ο λεπτό, οι Αρκάδες πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, όπου σε διπλούς αγώνες με τον Ατρόμητο θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλύτερα το ματς, είχε μία καλή φάση με τον Γραμμόζη στο 5΄ (σουτ από καλή θέση άουτ), αλλά μετά το 30ο λεπτό «ξεφούσκωσε». Ένα 15λεπτο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να πετύχουν το γκολ που τους έστειλε στα ημιτελικά. Ο Γραμμόζης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μάρτινς, ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι κι ενώ οι παίκτες του Αστέρα διαμαρτύρονταν για την απόφασή του και οι Κερκυραίοι τους… κοιτούσαν, ο Σολάκης αγνόησε τους πάντες και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου.
Θα περίμενε κανείς από τους «Φαίακες» να μπουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί και στο τέλος πανηγύρισαν δίκαια τη νίκη-πρόκριση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις